Nederlands Français English
Over ons Locatie Contact

Fotografie

Publiphoto biedt een volledig gamma aan fotoreportages. Onze reportages worden ingedeeld in drie grote hoofdgroepen, zijnde pers- en redactiefotografie, reclamefotografie en algemene fotografie.

Pers- en redactiefotografie.

In deze groep wordt voornamelijk gewerkt aan fotoreportages voor weekbladen, gratis regionale pers, tijdschriften, lifestyle-magazines en informatieve publicaties. Als freelance-bedrijf werken we voor mediagroepen, specifieke instanties zoals overheidsbesturen, private initiatieven en voor regionale uitgevers. We kunnen de foto’s eveneens voorzien van een redactioneel artikel of bijpassend onderschrift.

Reclamefotografie.

Publiphoto staat garant voor toonaangevende foto’s bestemd voor folders, catalogi, publireportages evenals voor commerciële reclames, allerhande verpakkingen, full color prints voor belettering van wagens, etalages, … . Publiphoto is er zich van bewust dat aantrekkelijke en commerciële afbeeldingen van uw product(en) belangrijk zijn. De extra touch maakt immers het verschil.

Algemene fotografie.

We zorgen, eventueel in samenwerking met onze partners, om u een waardevolle herinnering te bezorgen van bijzondere momenten als uw huwelijk, een geboorte, communie, ... Door onze efficiënte werkwijze is het meestal mogelijk om u dezelfde avond nog gepersonaliseerde foto’s te bezorgen. Publiphoto is hierdoor bijzonder geschikt voor het nemen van reüniefoto’s. Wilt u een exclusief portret of een unieke foto van uw huisdier? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Publiphoto vindt u terug op talrijke evenementen, als optredens, voorstellingen, openingen, beurzen, toeristische gebeurtenissen en bezienswaardigheden. Voor deze laatste beschikken we over een fotobank waar je tal van onze foto’s kan bekijken en bestellen.

Publiphoto is steeds up-to-date met de laatste nieuwe professionele toestellen zowel van camera tot alle studiomateriaal. We beschikken tevens over een mobiel digitaal fotolabo waarmee we uw foto’s ter plaatse kunnen ontwikkelen.

Klik op onderstaande afbeeldingen om voorbeelden te zien.

Huwelijk
Geboorte en communie
Portret
Huisdieren
Evenementen
Productiefotografie
Bedrijf
Andere