Nederlands Français English
Over ons Locatie Contact

Diversen

Krantenartikel

Een krantenartikel over het bedrijf. We geven u dit graag mee. Zo kunt u uit andermans ogen zie hoe men Publiphoto beschrijft.

Publiphoto

Reportage voor "Tele-Toerisme"

Vorige zomer maakten we in samenwerking met Toerisme Leiestreek, RTBF en TV-Quebec en opname voor "Tele-Toerime". Bedoeling was om de reportage uit te zenden op alle Franstalige zenders. Wij stonden in voor de fotoreportage sa- men met onze modellen Rosalie en Christoph.

Publiphoto

Nieuwjaarskaarten

Met de overgang van 2002 naar 2003 werden Nieuwjaarskaarten verstuurd door LYS SANS FRONTIERES (Armantieres frankrijk)en Toerisme Leiestreek (Kortrijk Belgiƫ) waar foto's van Publiphoto op stonden.

Publiphoto

Opnamen met Vicky Versavel voor Lingniature

Een zicht op een reportage voor Lingniature met Vicky Versavel (Brenda uit Familie).

Publiphoto

Krantenartikel

Een artikel toen ze aan uitbreiding toe waren.

Publiphoto

Krantenartikel

Een artikel over de opening van de 2de vestiging in Zwevegem- Moen.

Publiphoto

Krantenartikel

Feest te Publiphoto.

Publiphoto

Krantenartikel

Een beeldverslag van de opendeurdagen.

Publiphoto

Krantenartikel

Totaal oplossingen voor uw startende zaak zorgen meestal ook voor de goedkoopste en meest renderende reclame voor uw nieuw of gestaand bedrijf. Een jong en dynamisch bedrijf als Publiphoto bvba is dan ook jou ideale partner. Publiphoto bvba zorgt ook voor de snelste oplossing als het om fotografie en reclame gaat. Ze zorgen ook voor je kleinste zaakjes waar je soms moet zoeken om op de juiste plaats te zijn. Ze leveren een breed gamma voor zowel particulier als bedrijf.

Publiphoto

Krantenartikel

Heb je maar enkele keren een grotere koelruimte of een publiciteitsremork nodig? Ook daarvoor kan je terecht bij Publiphoto bvba.

Publiphoto