Nederlands Français English
Over ons Locatie Contact

Relatiegeschenken

Bent u op zoek naar een geschikt geschenk voor uw klanten of personeel, naar een promotieartikel of een kleine weggever, naar een kerstpakket of een mooie gegraveerde pen, naar een textiel- of leder artikel of naar een USB-stick, MP3 of MP4 player?

Dan zit u goed bij Publiphoto, een betrouwbare leverancier van promotie- en relatiegeschenken! Stuur ons uw wensen en wij zorgen voor gerichte voorstellen incl. een prijsofferte..

Voor promotionele- en consumentenacties wordt via onze partner een beroep gedaan op een uitgebreid netwerk van leveranciers in het verre oosten.

Ons systeem biedt de mogelijkheid een snelle en flexibele service te verzekeren en laat tevens toe een 'full-service-pakket' op maat aan te bieden. (opdruk, handling, verpakking, stockage, verzending, enz...)

Kortom, bij ons kan u terecht voor een geschikt relatiegeschenk, een passend promotieartikel, een personeels- of eindejaarsgeschenk of voor een custom-made artikel dat al of niet bedrukt, verpakt, gestockeerd en/of rechtstreeks bij u kan geleverd worden.