Nederlands Français English
Over ons Locatie Contact

Folies

Beletteren van achterruiten gebeurd met WINDOW VISION. Dit is een full color geperforeerde sticker. Door de perforatie is het perfect mogelijk om van binnen naar buiten te kijken, maar er is zo goed als geen zicht van buiten naar binnen. De sticker wordt altijd langs de buitenkant gekleefd. Deze kan ook gebruikt worden voor andere toepassingen als etalages.

Er wordt steeds met kwalitatieve producten gewerkt als lange termijn vinyl, korte termijn vinyl, full color prints, stickers, zandstraalfolie, fluorerende folie, reflecterende folie, transferfolie, flockfolie, … Publiphoto maakt hoofdzakelijk gebruik van folies van Orafol. Daarnaast gebruiken we soms andere merken als Benes, 3M, AVERY, ...

Orafol geniet een trouwe en snel groeiende aanhang bij professionals in grafische industrie die vertrouwen op kwalitatieve producten om projecten op te leveren die niet alleen duurzaam zijn maar ook de juiste look hebben.

Bij de meest gebruikte toepassingen gaat dit om ORACAL Series 751C High Performance Cast en ORACAL Series 751 Metallic.

ORACAL Series 751C High Performance Cast

Duurbare Cast PVC-folie (60 micron) met een uitstekende dimensionele stabiliteit, verkrijgbaar in 116 verschillende kleuren en mat wit en zwart in hoogglans afgewerkt.

ORACAL Series 751 Metallic

Rekbare folie met een houdbaarheid tot 8 jaar bij buiten gebruik. Ideaal voor voertuigen en oneffen oppervlaktes.